page_head_Bg

Air Minnesota har netop bedt sine ansatte om at få en mulighed eller betale en pris

Det store Minnesota-flyselskab gav ikke sine ansatte mandat til at blive vaccineret, men sagde, at de ville betale prisen, hvis de ikke blev vaccineret.
Tidligere i år blev Delta Air Lines rangeret i top i den seneste JD Power North American Airline Satisfaction Survey, og det er ved at blive nogle af de store flyselskaber i vores igangværende kamp mod COVID-19 og det ironisk nok nye navn, Delta Air Lines. Overskrifter.
Delta Air Lines har selvfølgelig en stor hub i St. Paul International Airport (MSP) i Minneapolis-Bloomington, Minnesotas største lufthavn. Jeg anser stadig Delta Air Lines for at være et "Minnesota" flyselskab, selvom dets hovedkvarter ikke er her. Dets hovedkvarter ligger i Atlanta, men siden fusionen af ​​Delta Air Lines og Minnesotas Northwest Airlines i 2008, har Delta Air Lines stadig en vigtig indflydelse i Minnesota.
Onsdag annoncerede Delta Air Lines CEO Ed Bastian (Ed Bastian) en ny politik, der opfordrer alle medarbejdere til at blive vaccineret mod COVID-19 eller stå over for nye månedlige sygeforsikringstillæg.
CNBC oplyste, at Delta Air Lines-ansatte, herunder cirka 7.000 ansatte, der arbejder i Minnesota, var blevet underrettet om beslutningen onsdag med angivelse af:
Fra og med den 1. november, hvis ansatte ikke er vaccineret mod Covid-19, vil deres sygeforsikringspræmier stå over for en månedlig stigning på 200 USD, med henvisning til de høje omkostninger ved at betale medarbejdere, der er indlagt på grund af virussen.
Derudover vil enhver Delta Airline-medarbejder, der ikke er blevet vaccineret, fra den 12. september være underlagt andre restriktioner og vil blive testet ugentligt for COVID med en "høj fællesskabsrate," bemærkede CNBC. Ifølge rapporter er den nye politik langt fra United Airlines og andre flyselskaber, der allerede har krævet, at deres ansatte skal vaccineres.
Historien fortsætter med at sige, at Delta anslår, at 75% til 80% af dets ansatte er blevet vaccineret, så denne nye politik er kun rettet mod en lille procentdel af dets ansatte. Alligevel er de månedlige omkostninger på $200 ret høje - jeg tror, ​​at hvis du vil have folk til at få muligheder, tror jeg, du skal, ikke?
I betragtning af at Delta lige har rangeret først blandt alle amerikanske flyselskaber i år, kan man sige, at deres brand er meget populært nu. Men er det et af de mest populære mærker i landet? Fortsæt med at rulle for at se hvilke mærker!
Lyt til Curt St. John på 96,5 i Quick Country fra 6 til 10 om morgenen og på 103,9 The Doc fra 2 til 6 om eftermiddagen


Posttid: 04-09-2021