page_head_Bg

Bebe Rexha er næsten uigenkendelig på et Instagram-billede uden makeup

Women's Health kan tjene provision gennem links på denne side, men vi viser kun produkter, vi tror på. Hvorfor stole på os?
Bebe Rexha er kendt for sin super charmerende makeup, men nogle gange vil hun gerne holde det simpelt. "Destroyer"-sangerinden har lige delt et billede af sig selv uden makeup på Instagram, og det er alt.
"Nøgen," skrev den 31-årige i billedteksten til billedet. I kameraet har hun ingen makeup og et afslappet udtryk, og vandrer i, hvad der ligner et optagestudie. Hendes hud er ren og skinnende og ser godt ud.
Folk taber det naturligvis i kommentarerne. "OMGGGG QUEEEN," skrev en person. "Du ser utrolig ud," sagde den anden person.
Bebe Late delte en anden video af hende i bilen på sin Instagram Story. Denne gang lavede hun hele sit ansigt og skrev: "Min makeup var færdig på 5 minutter." Imponerende!
"Jeg starter altid med [La Mer's] The Treatment Lotion," sagde hun. "Den har denne beroligende, fugtgivende konsistens. Jeg påfører det på mit ansigt. Så tilføjer jeg [La Mer's] The Moisturizing Soft Cream. Det er huden, og så påfører jeg noget Tarte Shape Tape Concealer - også Okay - så er det måske hurtige øjenbryn, som Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Jeg har super mørke rande, og jeg synes, en god concealer, øjenbryn og fugtet hud er alt, hvad jeg har brug for.”
Bebe fortalte tidligere til Vogue, at hendes makeup-rutine altid starter med en eksfolierende rens. "Det er lidt ligesom mikrodermabrasion," sagde hun. Hun kan også lide at påføre lysnende øjencreme for at bekæmpe mørke rande.
Bebe delte med The Cut hovedpunkterne i hendes forsøg på at vaske sit ansigt sidst på dagen. "Jeg kan ikke sove, mens jeg tager makeup på mit ansigt," sagde hun. "Så jeg vil helt sikkert gøre en lille ansigtsrensning inden jeg går i seng."
Desuden, i de dage, hvor hun var for træt og ikke havde sæbe og vand, fortalte Beibei hende, hvilket tøj hun skulle have på, og hun ville gå for at hente makeup-håndklæder. "Jeg ved, at dette ikke er det bedste, men jeg vil bruge et par ansigtsservietter og derefter fugte min hud meget godt. Det er afgørende for mig,” sagde hun.


Indlægstid: 24. august 2021